Бев на одмор во Грција од патриотски причини. Сакав да им покажам на Грците дека на Егејско море се чуствувам свој на своето.

Миле Ѓорѓијоски

Историја и традиција

loading...

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна