Врз основа на Роковникот за изборните дејствија за предвремени избори за Градоначалник на Штип и Пласница на Државната изборна комисија од 02.10.2020 година, во потребниот рок по прв пат го објавуваме Ценовникот за Маркетинг услуги на нашиот портал за учесниците во Изборите, како и целокупната Македонска јавност.
Во продолжение даваме преглед на целата наша Маркетинг понуда

Komercijalna ponuda 2020 god MARKETING destination delcevo 00

Komercijalna ponuda 2020 god MARKETING destination delcevo 01

Контактирајте не’ за да Ви доставиме наша целосна маркетинг понуда:

Друштво за произвотство, трговија и услуги

АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ Град Делчево

Ул. [Маршал Тито]  бр.[ 79 ]

2320 Делчево

Република Македонија

Контакт:

Телефон: 00 389 (0)79 329 300

Поштенско сандаче: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна