„ИН ВИНИЦА ВЕРИТАС“ ОД 2-6 ОКТОМВРИ ВО ВИНИЦА
Алтернативно
Видео: Шест години без ѕвездата на Македонското музичко небо
Делчево ќе биде домаќин на есенскиот музички караван
ЈЛБ "Илинден" од Делчево со низа активности за месецот на книгата
Литературен портрет на афористичарката Ленче Стоименова во Скопје
Најава за одбележувањее на денот на востанието на Македонскиот народ
Народен верски собор “Св.Архангел Михаил” кај истоимената црква во село Драмче
Народен верски собор “Црн Петок-Балаклија” и меѓународен ФИФ “Оро се вие кај манастирот”
Одбележување на 8-ми Април- “Меѓународниот национален ден на ромите” во Делчево
Одбележување на годишнина од раѓањето на Гоце Делчев во Делчево 04.02.2018 год
Одбележување на годишнина од раѓањето на Гоце Делчев на 04.02.1872 година
Општина Виница ќе добие нов музеј на културата
ПО ПОВОД ХРИСТИЈАНСКИОТ ПРАЗНИК БОГОЈАВЛЕНИЕ ВОДИЦИ СВЕТИОТ ХРАМ „УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА“ СО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ПРАВОСЛАВНИТЕ ВЕРНИЦИ ОД ДЕЛЧЕВО
Сатиричарот Миле Ѓорѓијоски на новогодишен сатирикон во родното Кичево
Светиот Крст со себе ја донесе небесната светлина во Делчево
Трејлер за новата Македонска серија "Македонија"
Фото галерија: За инает на сите: -"Три- Четирииии! Суровааааа!" 2018 година
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна